HASTANE AFET DURUM PLANLARI (HAP) EĞİTİMİ TAMAMLANDI…
21 Mart 2019

İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından; Müdürlüğümüz Davud-i Antaki Toplantı Salonunda HAP (Hastane Afet Planı) eğitimi gerçekleştirildi.

Sağlık bakanlığının; Hastane Afet Durum Planları (HAP) Uygulama Yönetmeliği’’ ne istinaden Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı,                  Sağlık Hizmetleri-İlaç ve Tıbbı Cihaz Hizmetleri Başkanlığı, İlimiz de bulunan Devlet ve Özel Hastanelerinin HAP Hazırlama ve Değerlendirme Komisyon Üyelerinden oluşan 27 sağlık personeline yönelik olarak uygulama eğitimi düzenlenmiştir.

Eğitim Acil sağlık hizmetleri başkanı Dr.Emin GÜLER'in başkanlığında; Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Oğuz EKİNCİ'nin yürüttüğü eğitimin teorik kısmının yanında Uygulama ve tatbikatların yapıldığını, eğitimin sonunda katılım gösteren tüm kursiyerlere katılım belgeleri düzenlendi.

• IMG_2540.JPG
  • IMG_2618.JPG