28 Aralık 2023

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. BARÇIN Başkanlığında gerçekleştirilen "Sağlık Çalışanları" ile buluşma ziyaretlerine;
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ali PEKMEZCİ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Arif YENİÇERİ, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet KAÇIRA eşlik ettiler.
İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. BARÇIN Başkanlığında Kırıkhan ve Hassa Devlet Hastanelerimizde gerçekleştirilen buluşmada; hastanelerimizde görevli olan sağlık çalışanlarımız, 112 Acil İstasyon çalışanları ve Aile Sağlığı Merkezlerinde görevli olan sağlık çalışanlarımız katıldı.
Toplantı İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Tunga BARÇIN'a sağlık çalışanlarımız tarafından yönlendirilen soru, talep ve önerilerle interaktif olarak devam etti. Soru talep ve önerileri alan İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. BARÇIN her bir soruyu ve öneriyi cevaplayarak değerlendirmelerde bulundu. İnteraktif olarak gerçekleşen toplantı güzel temenniler ve İl Sağlık Müdürümüzün tüm katılımcılara teşekkür etmeleri sonrasında sona erdi.

• İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Tunga BARÇIN, sağlık çalışanlarımızla bir araya gelmeye devam ediyor.