27 Aralık 2023

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. BARÇIN'a ziyaretleri kapsamında; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ali PEKMEZCİ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Arif YENİÇERİ, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet KAÇIRA eşlik etti.
Düzenlenen toplantıda, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. BARÇIN ve beraberindeki heyet ile birlikte Samandağ ve Reyhanlı Devlet  Hastanelerimizde görevli olan sağlık çalışanlarımız, 112 Acil İstasyonu ve Aile Sağlığı Merkezinde görevli olan sağlık çalışanlarımız ile sohbet ortamında görüşmeler gerçekleştirdi. Sağlık çalışanlarımızın öneri ve taleplerini dinleyerek değerlendirmelerde bulundu.
İnteraktif olarak gerçekleştirilen toplantı, karşılıklı görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona erdi.

• İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Tunga BARÇIN sağlık çalışanlarımızla bir araya geldi.