4. İl Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
20 Aralık 2023

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü 2023 Yılı Aralık Ayı İl Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleşti.
Toplantıya İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Başkanlar, Başkan Yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri, Kamu Hastaneleri ve Ağız Diş Sağlığı Merkezlerinin Başhekim, Sağlık Tesislerinin Yönetim Ekibi Üyeleri ile İl Sağlık Müdürlüğü Uzmanlar ve Birim Sorumluları katılım sağladılar.
Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Tunga BARÇIN ilimizdeki sağlık hizmetlerinin mevcut genel durumu, yürütülen çalışmalar, koordinasyon ve planlamalar hakkında katılımcılara çeşitli bilgilendirmelerde bulundu.
İl Sağlık Müdürümüzün konuşmalarının ardından sırasıyla Kamu Hastaneleri Hizmetleri, Halk Sağlığı Hizmetleri, Acil Sağlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, Destek Hizmetleri ve Personel Hizmetleri Başkanları tarafından Başkanlıklar tarafından yürütülen çalışmalar, çeşitli konularda bilgi ve istatistik verilerinin yer aldığı sunumlar gerçekleştirildi.
Toplantının sonunda ilimiz genelinde sunulan sağlık hizmetleri ile ilgili sağlık yöneticilerinin görüş ve önerileri alındı, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

• 4. İl Değerlendirme Toplantısı