SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU
06 Temmuz 2023

Bakanlığımız Sertifikalı Eğitim Programı Yönetmeliği hükümlerine göre Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi tarafından 05.09.2023 tarihinde "Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavı" ve yine anılan Hastane tarafından 24.07.2023 ve 04.08.2023 tarihlerinde "Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavı", 25 Aralık Devlet Hastanesi tarafından 24.07.2023 tarihinde " Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavı", Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından 21 Eylül 2023 tarihinde "Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavı" ve Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 04/08/2023 tarihinde "Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavı" düzenlenecektir. Resertifikasyon sınavlarına ilişkin yazılara aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

25 Aralık Devlet Hastanesi Ameliyathane Hemşireliği Resertifikasyon Sınavı Hakkında.pdf
Acil BakımHemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavı.pdf
Ameliyathane Hemşireliği Resertifikasyon Sınavı Hakkında (Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi).pdf
Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi- Ameliyathane Hemşireliği Resertifikasyon Sınavı Duyurusu.pdf