YENİ DOĞAN CANLANDIRMA (NRP) UYGULAMA EĞİTİMİ DÜZENLENDİ.
07 Şubat 2019

YENİ DOĞAN CANLANDIRMA (NRP) UYGULAMA

EĞİTİMİ DÜZENLENDİ.

Yeni Doğan Canlandırma Programı (NRP) Eğitimi Hatay Devlet Hastanesi toplantı salonunda; Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa HAMBOLAT, Halk Sağlığı Bşk.Yrd. Dr. Ebru AKÇORA, ÇEKÜS Birim Sorumlusu Dr. Kenan MISIRLI,  Hastanemiz Başhekimi Dr. Mahmut BAYRAKÇIOĞLU, Hastanemiz Başhemşiresi Süheyla KALA’nın katılımı ve konuşmaları ile Uygulamalı Eğitim Programı başlamıştır.

Uygulamalı Eğitim Programına; Kamu Hastaneleri, MKÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Özel Hastanelerden kursiyerler katılım göstermiştir.

Uygulamalı Eğitim Programı; Dr. Fatih KILIÇBAY Dr. Ufuk BAYRAKTAR, hemşire Hatice AYDIN, hemşire Yusuf KÜÇÜKORDU, hemşire Ömer ALEVCİ, hemşire Tülay ÇEKİÇ ve anestezi teknisyeni Ayşe KASAP tarafından uygulanmıştır.

Uygulamalı eğitim programına;  2 doktor, 19 hemşire 4 ebe-hemşire ve 6 acil tıp teknisyeni olmak üzere toplam 31 kursiyer katılım göstermiştir. Üç gün süren yazılı ve uygulamalı eğitim sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verilerek (NRP) Uygulamalı Eğitim Programı tamamlanmıştır.