EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ KOMİSYON TOPLANTISI YAPILDI.
01 Şubat 2019

EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ KOMİSYON TOPLANTISI YAPILDI.

Evde Sağlık Hizmetleri Komisyonu, 2019 yılının ilk toplantısını,  İl Sağlık Müdürlüğü Ek hizmet binasında bulunan Asi toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

Toplantıya; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dt. Gökçe Tuba DENİZ,  Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Adnan ESMERLİGİL, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı İlhami SÖNMEZ, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Selçuk ÖNTÜRK, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Figen DUMAN, Acil Sağlık Hizmetleri Başkalığından  Dr. Süleyman BALAKAN, Hatay Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Sorumlu Hekimi Uz. Dr. Mesut ACAR katılım gösterdi.

Toplantıda, yürütülen Evde Sağlık Hizmetleri sunumunda karşılaşılan sorunlar görüşülerek, çözüm önerileri ve geçen dönemde yapılan çalışmaların genel bir değerlendirmesi yapıldı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi

• 3 (1).jpg